BORSETA FRIZER

750,00 lei

  • Borseta din piele pentru frizeri
  • 100% piele naturala
  • Culoare – negru / la cerere
  • Embosare nume, logo, initiale
  • O personalizare GRATUITA

 

 

BORSETA FRIZER

Fiecare frizer are nevoie sa-si tina toate ustensilele la indemana, motiv pentru care am gandit borseta frizerului, o borseta din piele de calitate care este atat practica cat si foarte chic. Poti personaliza borseta pentru ustensile frizerie atat cu numele salonului / barber shop-ului sau cu numele celui care il va purta. De asemenea, poti alege culoarea pielii sau a atei cu care este cusuta, precum si culoarea accesoriilor.

Personalizarea se poate realiza prin embosare. La cerere, borseta frizerului poate fi personalizata si cu o pelicula de culoare aurie.

Pretul borsetei de frizer include o singura personalizare gratuita. Daca doresti personalizare atat prin embosare cat si prin bordare sau daca doresti mai multe personalizari te rugam sa ne scrii, incat pretul poate fi diferit.

Timp mediu de producție și livrare: 3-5 zile.

PRODUSE PERSONALIZATE

Ai un model preferat de borseta pentru ustensile? Daca doresti mai multe compartimentari sau un model de borseta diferit, ne dam tot interesul sa-l realizam. Mai mult, doresti sa ne vizitezi in atelierul nostru? Te asteptam oricand cu drag. Ne poti suna sau ne poti lasa un mesaj in pagina de contact.

Doresti sa realizezi produse promotionale personalizate pentru partenerii tai de business sau clientilor tai, contacteaza-ne pe mail pentru o oferta.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „BORSETA FRIZER”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *